Vaše ime (obavezno)

Vaše prezime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Hosting Paket

Domen (ukoliko posjedujete,ukoliko ne preskočite ovo polje)

Napomena (pitanje)

Prilikom kupovanja većih web hosting paketa potpuno besplatno dobijate .com domen

Vršimo besplatan transfer sajta (fajlova) sa vašeg prethodnog hostinga

Izvaredna pouzdanost,garantovan 99% uptime našeg servera

Cloud linux operativni sistem

Web Hosting Paketi

Guru - 20 GB Disk prostora
Professional - 10 GB Disk prostora
Standard - 5 GB Disk prostora
Starter - 1 GB Disk prostora
 • Zadovoljni smo brzinom rada, kvalitetom rada i svim savjetima koje dobijamo od Borisa i Dizajn Arene. Veb Arena se pokazala kao naš najbolji partner u poslovanju na internetu. Centar za saradnju sa Srbima u inostranstvu - SPONA planira dugoročnu saradnju sa Borisom i Dizajn Arenom.
 • Godinama smo tražili osobu ili agenciju koja bi nam bila podrška za sve što podrazumijeva web medij, I nismo bili zadovoljni, sve dok nismo upoznali Borisa. Stručan I odgovoran, na njega se možemo osloniti u svakom pogledu. I što nam je veoma važno, tu je kada iskrsne problem ili nepredviđena situacija. Više od pet godine sarađujemo i što se nas tiče, to je to, srećni smo što smo našli tu sjajnu agenciju!
  Vesna Radojević
  VolimPodgoricu.me
 • Obzirom na prirodu našeg posla bila nam je potrebna višejezična internet (web) stranica sa mogućnošću promjene jezika putem jednog klika - to smo i dobili. Dodatno, uzevši u obzir količinu slika, zahtjevali smo siguran i brz web sajt. U potpunosti veoma dobro odrađen posao! HVALA!
  Goran
  Werdimend.com
 • Dizajn Arena web studio odabrali smo kao suradnika na našim projektima, što se pokazalo kao vrlo dobar poslovni potez jer su se dokazali kvalitetom usluge i iznimnom spretnošću stručnog tima. Svojim znanjem i iskustvom uspješno su ispunili sve naše zahtjeve.
  Belmin Hadziahmetovic
  Provjereno24.com
 • Toplo preporucujem njihove servere za napredne korisnike a i one pocetnike. Odlican kontrolni panel sa savrsenim uptimeom..
  Mladen Babic
  Web hosting klijent
 • Pouzdani, efikasni, sa odličnom podrškom.
  Nikola Milovanovic
  Vlasnik sajta
 • Uvijek podrska pri ruci, brz load stranice i veliki uptime servera. Razne skripte i resursi spremni za download pomazu u kodiranju stranice.
  Nemanja Srdić
  web developer