Internet Marketing

Internet marketing je vrlo širok pojam. Mi se fokusiramo na već poznate servise koji vam omogućuju uz ekonomičan trošak najoptimalnije rezultate.

Web Dizajn

Vrlo je važno imati internetsku stranicu koja se učitava brzo, privlači atraktivnošću i odmah govori korisniku KO ste i ŠTA radite.

Grafički dizajn

Mi jesmo uglavnom fokusirani na izradu internetskih stranica, ali znamo i imamo iskustva i u grafičkom dizajnu te brendiranju.

Web Hosting

Osim našim primarnim uslugama, kao što su izrada web stranica, programiranje (CMS), veliku pažnju pridajemo i web hostingu

Za sve Vas koji tek započinjete mali (start up) biznis, a potrebna Vam je profesionalna i originalna web prezentacija, koja će ujedno biti i dobro rangirana te na najbolji mogući način prezentirati vašu kompaniju i usluge, omogućili smo mjesečnu pretplatu na naše usluge (web stranica , domen , hosting).

Želite biznis u pokretu?

Prilagođavanje vašeg sajta svim uređajima

homedemo
Stvaramo web sajtove dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu, tako da ste dostupni za sve Vaše klijente, gde god se oni nalazili. Mobilne verzije naših sajtova izgledaju savršeno bez obzira na uređaj, browser ili operativni sistem.

 • Responsive dizajn

 • 100% optimizovanost

 • Mobile friendly

 • SEO friendly

 • Mala cijena održavanja

 • Konstantan vizuelni identitet

 • Prilagođenost korisnicima

 • Nema redirekcije sajta na drugu adresu

Naručite web stranicu

Izrada web stranica i marketing

Podignite svoj posao na višu razinu

The7 - Premium WordPress Theme

Puno je razloga za posjedovanje web sajta. Ako čitate ovaj članak već imate ideju o tome koje su zaista prednosti posjedovanja web sajta. Kako će sajt unaprijediti Vaš posao?
Internet je najjednostavniji i najefikasniji vid prezentacije Vaše ponude. Ona je dostupna cijelom svijetu 365 dana u godini, 7 dana u nedelji, 24 sata dnevno.
Proširujete Vaše tržište na cijeli svijet. Informacije o Vašoj kompaniji, proizvodima i uslugama postaju dostupne svima samo jednim klikom.
Bićete bliže korisnicima interneta čiji broj konstantno i svakodnevno raste. Pri tom njihova platežna moć je veća od onih koji ne koriste internet.
Vrlo lako i brzo možete kompletno prezentovati svoje proizvode i usluge i ostvariti bolju komunikaciju sa klijentima.
Sajt je najpovoljniji vid promocije (u odnosu na štampu, radio, TV, bilborde…). Promjene ne zahtjevaju značajne troškove i niste prostorno ograničeni (broj stranica i sadržaja je neograničen)
Imati sajt postao je standard savremenog poslovanja. Kvalitetnim web sajtom stvarate dobar imidž svojoj firmi.
Potencijalnim kupcima, pored pisane reči, možete se obratiti slikom ili putem video snimaka.
Putem web sajta možete pružiti uvek aktuelne vijesti vezane za vašu firmu i poslovanje, kao i precizne kontakt informacije.
Elektronskom poštom možete da obavještavate klijente o svakoj novosti u ponudi.
Na svom sajtu možete staviti pohvale zadovoljnih klijenata i prikazati sve vaše reference.
Ne postoji ni jedan razlog zbog kojeg sajt ne bi bio korak naprijed u Vašem poslovanju.

Naša misija je udovoljiti svim zahtjevima klijenata u domenu web dizajna, grafičkog dizajna, programiranja, web marketinga i drugih zahtjeva koje sam klijent nalaže.
Naš cilj nije oduzimati Vam vrijeme i novac, jer u interesu nam je imati što više zadovoljnih klijenata širom svijeta.
Pretvaranje koncepta i ideja u kreativne teme je ono čime se nastojimo istaknuti i poslati jednu profesionalno-pozitivnu poruku cijelom svijetu.
Odličan tim profesionalaca sa pozitivnim stavom i željom za napredovanje u svim segmentima web dizajna, programiranja, grafičkog dizajna itd. potpomaže definisanju našeg odnosa prema poslu.
Kreativnost je ono na što smo fokusirani a inovacija je naš cilj.
Naša politika je da razumijemo Vaše poslovne potrebe, bilo da ste malo ili srednje poduzeće ili velika industrija, mi pristupamo s istom strašću, poštenjem i predanošću prema poslu.
Naša metoda rada je jednostavna – savršenstvo na svakom nivou.

 • Prema vašoj viziji kreiramo unikatan dizajn.

 • Pametnim marketingom postižemo da Vaša stranica govori za Vas.

 • Koristimo najnovije tehnologije.

 • Održavamo vaše stranice 24/7 i time postižemo odlične rezultate.

The7 - Premium WordPress Theme

Prema definiciji Američkog udruženja za marketing:
Marketing je proces planiranja, stvaranja i provođenja ideja, proizvoda i usluga, određivanje njihovih cijena, promocije i distribucije kako bi se obavila razmjena koja bi zadovoljila ciljeve pojedinaca i organizacija.“

Web marketinginternet reklamiranje i internet prodaja su elementi jedinstvene poslovne strategije ali su i specifične cjeline za sebe.

Web marketing obrađuje tržište, gradi ugled firme, definiše i promoviše proizvode i usluge i pozicionira ih na tržištu, stvara interes kupaca i prilike za prodaju, prati trend aktivnosti na sajtu, vrši procene i donosi mjere za unaprjeđenje poslovne strategije. Pored toga, marketing precizira sve prodajne elemente od logotipa do cijene i načina prodaje.

Internet reklamiranje je sastavni deo internet marketinga kojim se na različite načine privlače potencijalni korisnici usluga ili kupci proizvoda i vrši povezivanje robe i kupca.

Prodaja na svoj način sve to pretvara u novac. Izmedju ostalog i putem različitih akcija, fleksibilne marže, popusta, rasprodaje, trikova kao što su dva proizvoda i poklon, tri proizvoda niža cijena, dva proizvoda po cijeni jednog, 10% gratis, specijalne ponude itd.

Istovremeno i koordinirano oni svojom aktivnošću ostvaruju zajednički cilj.

Ukoliko još uvijek nemate website ili niste zadovoljni postojećim dizajnom, a imate viziju kako bi vaš novi sajt trebao izgledati, dovoljno je da poznajete osnove rada u Photoshop-u, Paint Shop-u, Corel Photo Paint-u, Fireworks i sl. i mi ćemo vam na osnovu vaše skice napraviti željeni website.

Naravno, ukoliko imate nedoumica sa pozicioniranjem, bojama i drugim elementima možete zatražiti besplatan savjet koji ćete dobiti od našeg stručnog tima u najkraćem vremenskom periodu.

Na ovom linku možete pronaći shemu standardnih pozicija za kreiranje Joomla predložaka, koji će vam pomoći u skiciranju vašeg websajta. Naravno, to su okvirne standardne forme te se ne morate ograničavati prema datoj shemi.

Pustite mašti na volju, a mi smo tu da vašu vizuelnu skicu pretvorimo u website koji želite.

Dovoljno je da nam proslijedite izvornu datoteku (file) programa u kojem ste kreirali Layout za vaš website, ostalo prepustite nama.

The7 - Premium WordPress Theme

Ukoliko živite izvan Banjaluke, komunikaciju obavljamo putem emaila i telefona, te po potrebi dolazimo na Vašu adresu, tako da geografska udaljenost ne predstavlja problem. Web stranicu Vam možemo projektovati i izraditi bez obzira na Vašu lokaciju i ovaj princip je dokazan više puta. Kompletan posao obavljamo kroz nekoliko faza:

PRIPREMNA FAZA:

U ovoj fazi od Vas dobijamo informacije o djelatnosti Vaše kompanije i svrsi buduće web stranice, npr. da li će biti prezentacionog karaktera, imate li potrebu za čestim izmjenama sadržaja, želite li interaktivnost itd.

Takođe, u ovoj fazi nam je potrebna informacija o obimu i sadržaju, da li treba biti urađena u više jezičkih varijanti, potreba za interaktivnošću sa posjetiocima, korisnička podrška itd. Nakon analize prikupljenih podataka, u kratkom vremenu Vas kontaktiramo i šaljemo ponudu. Nastojimo maksimizirati benefite za klijenta i zadovoljiti Vaša očekivanja.

Nakon početnog usaglašavanja, krećemo u izradu web stranice.

FAZA IZRADE WEB STRANICE:

S Vama definišemo i analiziramo buduće sadržaje na web stranici i nakon što od Vas dobijemo ulazne parametre, tekstove i relevantne fotografije (logo, proizvodi itd.) počinjemo izradu prijedloga dizajna. Dizajn prilagođavamo uz potvrdu s Vaše strane.

U ovoj fazi smo u najintenzivnijoj komunikaciji, jer u pravilu uvijek postoje neke ideje, pitanja, nejasnoće ili prijedlozi s obje strane.

FAZA TESTIRANJA I POSTAVLJANJA WEB STRANICE NA SERVERE:

U ovoj fazi kompletan sadržaj web stranice postavljamo na neutralan link, kako bismo mogli pregledati sadržaje i funkcionalnost i ispravili eventualne propuste. Takođe, ugrađujemo zaštitu da bi maksimizirali sigurnost i preventivno spriječili neovlaštene upade na stranicu, te zloupotrebu. Vašu web stranicu objavljujemo i vršimo SEO promociju.

Besplatna procjena cijene izrade Vaše web stranice

Kao našu prednost posebno bi izdvojili činjenicu da ćete odnosom onoga što ćete dobiti kao finalni proizvod i cijene izrade projekta biti izuzetno pozitivno iznenađeni. Svaki projekat ima svoje specifičnosti, ali Vam garantujemo najnižu investiciju, čije ćete pozitivne efekte osjetiti u roku nekoliko dana.

Zatražite besplatnu procjenu cijene za izradu web stranica, bez obaveze.

Zatraži besplatnu procjenu

Faze izrade web stranice

Pripremna faza: od Vas dobijamo informacije o djelatnosti Vaše kompanije i svrsi buduće web stranice. Faza izrade: s Vama definišemo i analiziramo buduće sadržaje na web stranici, dobijemo ulazne parametre, tekstove i relevantne fotografije i počinjemo izradu prijedloga dizajna. Faza testiranja: kompletan sadržaj web stranice postavljamo na neutralan link, kako bismo mogli pregledati sadržaje i funkcionalnost i ispravili eventualne propuste.

Pripremna faza

Faza izrade web stranice

Faza testiranja

SEO optimizacija i promotivne kampanje

Nasi klienti i partneri

Dizajn Arena uspešno posluje širom Balkana od 2009 godine. Zahvaljujući kvalitetu usluga koje pružamo, lista naših klijenata i poslovnih partnera je dugačka. Neki od naših klijenata i partnera:
Borba
Mojaordinacija.me
Dijaspora.news
NasaAgencija.com
DobarGlas.me
Web-Arena.net
SrpskaSpona.com
VolimPodgoricu.me
IN4S.NET
Matica Srpska